Samantha Thole

Verken de betoverende kunstwereld van Samantha Thole: een op maat gemaakte websiteproject in samenwerking met Arteomnium!

Samantha Thole website ontwikkeling

Over het project

In nauw overleg met Arteomnium en Samantha zelf heb ik geluisterd naar hun wensen en feedback om een unieke online ruimte te creëren die niet alleen informeert, maar ook de pracht van Samantha’s werken op een bijzondere manier presenteert. De website onderscheidt zich door de subtiele verkoopmogelijkheden die zijn geïntegreerd zonder de uitstraling van een traditionele webshop. Het is eerder een galerij waar bezoekers kunnen genieten van kunstwerken en ze kunnen verwerven op een manier die de essentie van Samantha’s kunst behoudt.

Daarnaast biedt de site een diepgaande kijk op de kunstenaar zelf, met gedetailleerde informatie over haar creatieve proces en inspiraties. Ook kunnen bezoekers op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates direct van Samantha Thole.

Technisch gezien is de website eerst ontwikkeld in front-end, gevolgd door een naadloze integratie als WordPress-thema. Dit maakt het voor Samantha eenvoudig om de website zelf te onderhouden en bij te werken, waardoor ze de vrijheid heeft om haar online aanwezigheid dynamisch te houden.

  • Datum

    Augustus 2023

  • Klant Naam

    Samantha Thole

Bekijk Website