Social media marketing

Social Media

Geen tijd voor Social Media? Wij nemen dat voor u uit handen en beheren uw sociale mediakanalen. Van content planning tot doorlopend beheer en betaalde advertentiecampagnes.

Soorten Social Media

Facebook

Met zo’n 2,8 miljard maandelijkse actieve gebruikers wereldwijd kun je niet om dit platform heen. Wij volgen alle ins en outs waar jij je voordeel uit haalt met jouw Facebook advertenties.

Instagram

Instagram is onderdeel van Facebook maar heeft een iets andere insteek. Ook dit sociaal netwerk ontwikkelt zich continu. Met onze kennis blijf jij voorop lopen.

YouTube

YouTube is een dochteronderneming van Google. Om die reden is het handig om een YouTube kanaal te hebben. Wij helpen jou daarbij.

LinkedIn

LinkedIn is een zakelijk sociaal netwerk van Microsoft, dat al vanaf 2003 bestaat. Met de juiste kennis kun je ongelooflijk veel profijt hebben van dit platform. Gelukkig hebben wij die voor jou paraat.

Twitter

Twitter betekent ‘tjilpen’, vandaar het logo in de vorm van een vogeltje. Het is een microblog waarop je realtime communiceert. Uiteraard kun je ook hier adverteren. Wij helpen jou daarbij.

Pinterest

Pinterest is als het ware een digitaal prikbord. De gebruiker pint afbeelingen op het web om ze vervolgens te bewaren op Pinterest. Begeeft jouw doelgroep zich hier? Dan gaan we hiermee aan de slag.

De juiste creativ voor jouw project

Kimberly is een social media addict. Zij houdt dagelijks de nieuwste ontwikkelingen bij en past ze gelijk toe waar mogelijk.

  • Kennis

    Kimberly weet alles van social media. De verschillende platformen veranderen continu, ook qua advertising mogelijkheden.

  • Kwaliteit

    Kimberly gaat voor kwalitatieve content op de social media kanalen. Zodat je ook echt resultaat haalt uit je campagne.

  • Support

    Kimberly zorgt ervoor dat er ondersteuning is in het publiceren op de kanalen en het modereren van de posts.


Start jouw social media project!

In 30 minuten geven wij jou een eerste advies. Tijdens dit advies bespreken we jouw wensen voor je social media project.

Veel Gestelde Vragen

Want to know more about our services?

De services die door een bedrijf worden geleverd om uw aanwezigheid op sociale media te vergroten en de betrokkenheid / het verkeer organisch te stimuleren via meerdere sociale mediaplatforms.

Social Media is een organische manier om uw merk op te bouwen, uw aanwezigheid te vergroten en contact te maken met uw publiek. Via social media kunt u in de ogen van uw doelgroep bepalen hoe uw merk wordt ervaren of wat uw merkimago is.

Het belangrijkste doel van socialemediamarketing is het promoten van uw merk, producten en diensten.
1) Bouwen aan merkherkenning
2) Nieuwe klanten werven / bestaande klanten betrekken
3) Merkwaarden benadrukken
4) Merkpromoties
5) Omgaan met concurrenten
6) Doelen bereiken in minder tijd en budget

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

In 30 minuten geven wij jou een eerste advies, dat aanbod laat je toch niet lopen?

Contact Sales

sales@creativs.nl

Wil je een offerte op maat?
Wil je ons meer vertellen over jouw project?
Wij helpen je graag.

Technisch Support

support@creativs.nl

Heb je vragen over een dienst?
Heb je een toelichting nodig?
Wij helpen je graag.