Hosting

Onderhoud en Beveiliging

Bij Creativs begrijpen we dat een goed functionerende website essentieel is. Onze specialisten bieden op maat gemaakt onderhoud en beveiligingsoplossingen om ervoor te zorgen dat jouw online aanwezigheid altijd soepel draait. Van regelmatige updates tot proactieve beveiligingsmaatregelen, wij nemen de zorg voor jouw digitale veiligheid uit handen. Vertrouw op Creativs voor een betrouwbare en veilige online ervaring.

  • Snelheid
  • Veiligheid
  • Betrouwbaarheid

Digitale Robuustheid Geleverd

Ontdek hoe Creativs jouw website onderhoudt en beveiligt

01

Grondige Analyse

Ons team voert een diepgaande analyse uit om de specifieke onderhouds- en beveiligingsbehoeften van jouw website te begrijpen.

02

Op Maat Gemaakt Plan

Op basis van de analyse ontwikkelen we een op maat gemaakt onderhouds- en beveiligingsplan dat past bij jouw unieke digitale infrastructuur.

03

Regelmatig Onderhoud

Wij zorgen voor regelmatig onderhoud, inclusief updates en optimalisaties, om de prestaties van jouw website te waarborgen en eventuele kwetsbaarheden aan te pakken.

04

Proactieve Beveiliging

Onze proactieve beveiligingsmaatregelen zorgen ervoor dat jouw website beschermd is tegen potentiële bedreigingen, waardoor je met een gerust hart online kunt opereren.

Echte Ervaringen, Positieve Resultaten

Klantgeluk bij Creativs

“Onderhoudspakket van Creativs neemt al mijn zorgen weg. Mijn blog draait soepel en veilig. Top service!”

Timo Jansen

Blogger

“Creativs zorgt voor mijn website alsof het hun eigen is. Snelle ondersteuning en veiligheid staan centraal.”

Emma Meijer

Online Ondernemer

“Creativs heeft mijn webshop beveiligd en optimaliseert regelmatig. Veilig en stabiel, precies wat ik nodig had!”

Laura de Boer

Eigenaar Webshop

Maarten van Creativs

Maarten van Domburg

Welkom bij Creativs! Ik ben Maarten van Domburg, jouw persoonlijke aanspreekpunt voor een succesvolle digitalisering. Met enthousiasme help ik je niet alleen bij het verkennen en verfijnen van jouw ideeën, maar begeleid ik je ook stap voor stap door het proces van digitalisering. Samen zetten we jouw visie om in tastbare resultaten.

Telefoon

085 002 7786

Website

Website ontwikkeling, onderhoud en beveiliging door Creativs.

Bekijk Dienst

Hosting

Compleet online pakket: Hosting, Onderhoud, Beveiliging met Creativs.

Bekijk Dienst

Totaalpakket Digitalisatie

Van concept tot onderhoud, onze expertise omvat alles.

Creativs, jouw partner in digitale transformatie. Als full-service marketingbureau staan wij klaar om je volledig te ontzorgen en actief mee te denken gedurende elke fase van het digitalisatieproces. Van doordacht design en geavanceerde development tot strategische marketing en doeltreffend onderhoud; bij Creativs realiseren we een complete en naadloze digitale ervaring.

Alle diensten

FAQ

Een aantal veel gestelde vragen op rij

Regelmatig onderhoud zorgt voor optimale prestaties, beveiliging en snelle laadtijden, waardoor jouw website altijd up-to-date is.

Afhankelijk van het gekozen pakket wordt jouw website periodiek, bijvoorbeeld maandelijks, onderhouden om veiligheid en prestaties te waarborgen.

Wij implementeren geavanceerde beveiligingsmaatregelen, zoals firewalls en malware-scans, om jouw website te beschermen tegen mogelijke bedreigingen en aanvallen.

Ja, wij bieden flexibele pakketten. Je kunt kiezen voor specifieke beveiligingsdiensten of een combinatie van onderhoud en beveiliging.

In het geval van een hack nemen we direct actie. Ons team herstelt de website, voert beveiligingsupdates uit en implementeert maatregelen om herhaling te voorkomen.

Neem contact op met ons team. We bespreken graag jouw specifieke wensen en passen het pakket aan voor een op maat gemaakte oplossing.