Hosting

Hosting & Support

Het voordeel van Creativs is dat wij onze websites maken die jij zelf kan beheren. Kom je er toch niet helemaal uit of heb je ergens anders problemen mee? Geef ons dan gewoon even een belletje.

  • Kennis
  • Kwaliteit
  • Support

Hosting
Domeinnaam
Email

Updaten van WordPress
Updaten van plugins
Beveiligen
Back-ups
Support

Hosting
Domeinnaam
Email
Updaten van WordPress
Updaten van plugins
Beveiligen
Back-ups
Support

Hosting
Domeinnaam
Email
Updaten van WordPress
Updaten van plugins
Beveiligen
Back-ups
Support
Toevoegen / aanpassen content*
Aanpassingen website*

*(+- 1uur p.m.)

Contact

FAQ

Een aantal veel gestelde vragen op rij

Als marketingbureau kunnen wij u professionele en betrouwbare hosting opties aanbieden, met meer resources en flexibiliteit dan een gratis hosting service. Wij kunnen ook helpen bij het oplossen van technische problemen en bieden 24/7 klantenservice en ondersteuning. Bovendien hebben wij veel ervaring met het hosten van websites en kunnen wij uw website beveiligen tegen dreigingen zoals hacking en malware.

Het hangt af van uw specifieke vereisten, zoals verwachte verkeersaantallen, vereiste resources, en de grootte van uw website. Wij kunnen u helpen bij het bepalen van de juiste hosting oplossing voor uw website door uw vereisten te analyseren en u te adviseren over de beste opties.

Wij kunnen u garanderen dat uw website op een betrouwbare server wordt gehost. Er wordt gebruik gemaakt van kwalitatief hoogstaande hardware en hebben technische teams beschikbaar om problemen op te lossen. Bovendien hebben wij back-ups en overbelastingsbeveiligingen om de uptime van uw website te garanderen.

Wij kunnen u helpen bij het verplaatsen van uw website naar onze servers door het begeleiden van de technische details, zoals het exporteren van uw database en het kopiëren van bestanden, en ook het ervoor zorgen dat de DNS-instellingen juist zijn ingesteld en dat uw website na verplaatsing goed functioneert.

Wij kunnen u garanderen dat uw website veilig is door middel van regelmatige beveiligings-updates en back-ups, toegangscontrole, firewalls, en monitoring om te detecteren en te voorkomen dat uw website gehackt of besmet wordt met malware. Wij hebben experts op het gebied van beveiliging in dienst die er specifiek voor zorgen dat uw website veilig is.

Wij kunnen u helpen bij het optimaliseren van uw website voor snelheid en betrouwbaarheid door middel van verschillende methoden, zoals het gebruik van een Content Delivery Network (CDN), caching, en database optimalisatie. Ook kunnen wij verder geavanceerde technieken gebruiken zoals het implementeren van load balancers en multi-server hosting om de prestaties te verbeteren.