Design

Design

Een goed logo is het eerste herkenbare van jouw merk. Een goed logo is veel meer dan een simpele schets. Het moet artistiek en technisch goed zijn. Wij creëren er één voor jou.

 • Uniek en Opvallend Ontwerp
 • Strategisch Kleurgebruik
 • Tijdloos en Modern
Bekijk Dienst

Naast het ontwerpen van een logo heb je een huisstijl nodig. Het is een middel om de identiteit van je merk te versterken. Hier moet je creatief voor zijn. Bij Creativs zit je dan ook goed.

 • Krachtig Visueel Identiteitsontwerp
 • Consistente Merkuitstraling
 • Op Maat Gemaakte Grafische Elementen
Bekijk Dienst

Ook grafische vormgeving is onderdeel van ‘design’. We noemen het ook wel ‘beeldende vormgeving’. Het beeldmerk van jouw website behoort hier bijvoorbeeld toe.

 • Indrukwekkend Drukwerk
 • Uniek Grafisch Ontwerp
 • Tijdloos Drukwerk Design
Bekijk Dienst

Een illustratie is een visuele uitleg of verduidelijking. Op websites komen illustraties sterk over. Ze helpen de lezer om het verhaal beter te begrijpen.

 • Unieke Illustratieve Stijl
 • Doelgerichte Grafische Expressie
 • Creatieve Visuele Verhalen
Bekijk Dienst

Recente Design Projecten

We love to turn ideas into beautiful things.

FAQ

Een aantal veel gestelde vragen op rij

Branding is het proces van het creëren en ontwikkelen van een uniek beeld, identiteit en reputatie voor een bedrijf of product, en het communiceren hiervan naar de doelgroep. Het omvat zaken als de naam, het logo, de slogan, de huisstijl, en de tone-of-voice die gebruikt worden om het merk te representeren.

Branding is belangrijk omdat het helpt bij het onderscheiden van een bedrijf of product van de concurrentie, en het creëert een emotionele band met de doelgroep. Een sterk merk kan leiden tot meer vertrouwen en loyaliteit bij klanten, en kan bijdragen aan de waardering van een bedrijf.

Er zijn veel factoren die bijdragen aan het opbouwen van een sterk merk, zoals de kwaliteit van de producten of diensten, de klantenservice, en het gebruik van effectieve marketing en communicatie. Het is belangrijk om een duidelijke boodschap en identiteit te hebben, en dit consistent te communiceren naar de doelgroep.

Ja, het is mogelijk om een merk te veranderen of te “ombouwen”, hoewel dit vaak veel inspanningen vergt. Het is belangrijk om een heldere visie te hebben voor de veranderingen en om ervoor te zorgen dat deze veranderingen de kernwaarden van het merk niet aantasten.

Er zijn verschillende manieren om een merk te beschermen tegen inbreuk, zoals het registreren van uw merk als handelsmerk, het monitoren van uw merk en zoektermen op internet, en het nemen van juridische stappen als er inbreuk wordt gemaakt op uw merkrechten. Het is ook belangrijk om

Er zijn verschillende manieren om uw merk te versterken door middel van social media, zoals het creëren van aansprekende en relevante inhoud, het interacteren met klanten en het opbouwen van een gemeenschap rondom uw merk, en het lanceren van social media campagnes en het gebruik maken van social media advertenties. Het is ook belangrijk om een consistente en professionele huisstijl te handhaven op al uw social media kanalen en het monitoren van uw online reputatie.