Web design

Design

Van een boeiend merkverhaal, een goed gedefinieerde merkpersoonlijkheid tot visuele merkactiva van wereldklasse, onze eerste digitale aanpak zorgt ervoor dat u het unieke verhaal achter uw merk overbrengt.

Soorten Design Diensten

Logo Design

Een goed logo is het eerste herkenbare van jouw merk. Een goed logo is veel meer dan een simpele schets. Het moet artistiek en technisch goed zijn. Wij creëren er één voor jou.

Huisstijl

Naast het ontwerpen van een logo heb je een huisstijl nodig. Het is een middel om de identiteit van je merk te versterken. Hier moet je creatief voor zijn. Bij Creativs zit je dan ook goed.

Grafische Vormgeving

Ook grafische vormgeving is onderdeel van ‘design’. We noemen het ook wel ‘beeldende vormgeving’. Het beeldmerk van jouw website behoort hier bijvoorbeeld toe.

Illustraties

Een illustratie is een visuele uitleg of verduidelijking. Op websites komen illustraties sterk over. Ze helpen de lezer om het verhaal beter te begrijpen.

De juiste creativ voor jouw project

Anne is creatief, technisch en commercieel. Hierdoor weet hij het juiste design neer te zetten.

  • Kennis

    Anne kent alle ins en outs van het design vak.

  • Kwaliteit

    Anne denkt goed in beelden en weet hierdoor het hart van jouw doelgroep te raken.

  • Support

    Anne komt samen met jou tot het beste design. Hij luistert goed naar jouw wensen.


Start jouw design project!

In 30 minuten geven wij jou een eerste advies. Tijdens dit advies bespreken we jouw wensen voor je design project.

Veel Gestelde Vragen

Meer weten over onze design projecten?

Ja. Laat ons weten wat je situatie is doormiddel van een strategiegesprek. Wij hebben al meerdere vergelijkbare projecten aangenomen.

Ja. Naast de grotere projecten werken wij graag met kleinere startups die enthousiast zijn over wat ze doen. Voor zowel grote als kleine projecten is de ideale situatie om een doorlopende relatie te hebben waarbij onze diensten in de loop van de tijd een grotere impact op het merk kan hebben.

Vanwege de unieke aard van elk project, kan een projecttijdlijn variëren van weken tot maanden. Voordat een project wordt gestart, wordt je altijd geïnformeerd over wat je kan verwachten op basis van alle informatie die zijn verstrekt.

Nee. Vanwege het unieke karakter van elk project is en moet een offerte op maat worden aangeleverd om succesvol een eindproduct te kunnen leveren. Om een prijsopgave te krijgen, vragen we je contact op te nemen of een strategiegesprek in te plannen.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

In 30 minuten geven wij jou een eerste advies, dat aanbod laat je toch niet lopen?

Contact Sales

sales@creativs.nl

Wil je een offerte op maat?
Wil je ons meer vertellen over jouw project?
Wij helpen je graag.

Technisch Support

support@creativs.nl

Heb je vragen over een dienst?
Heb je een toelichting nodig?
Wij helpen je graag.